It’s time for a good coffee with dark chocolate


cafea

Va place cafeaua la ibric?Este cafeaua clasica,stiu.Dar sa va spun cum o prepar eu,poate va inspira.

Pun apa sa fiarba separat.Intre timp caramelizez 1 lingurita de zahar impreuna cu 2 lingurite de cafea  in ibric ,la foc mic pana se rumeneste usor.Pun apa clocotita peste  si sting focul.

Iese o cafea pe cinste,cu aroma de caramel si cafea proaspat prajita si ornata cu frisca si ciocolata amaruie devine pur si simplu un deliciu pentru o dupa amiaza perfecta!

Cu drag ,

Cristina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s