Seara de film:Chocolateciocolata

Este vineri seara si este timpul pentru un film bun.Un film   care are toate ingredientele necesare sa fi bun.Mister,aventura,romantism,intriga,actiune.Va propun un film mai vechi dar care reflecta perfect mentalitatea oamenilor in comunitati mai mici,atat de valabila si in zilele noastre din pacate.

„CHOCOLATE” este o fabula comica despre modul in care degustarea placerilor vietii poate schimba o persoana, o relatie, un oras. Este o poveste amuzanta despre tentatie, represie si puterea eliberatoare a simturilor, despre ‘razboiul’ izbucnit intr-un orasel datorita pasiunilor si temerilor provocate de infiintarea unei misterioase cofetarii.

Totul incepe in traditionalistul orasel francez Lansquenet, unde viata a ramas neschimbata in ultimii 100 de ani. Odata cu vantul nordic, apar in aparent linistitul orasel o straina, Vianne Rochet si fiica acesteia, Anouk . Cand Vianne si fiica ei se muta intr-un orasel linistit de provincie din sudul Frantei, toata lumea este consternata. Nou-venita isi deschide un magazin cu ciocolata chiar in fata bisericii.

Preotul detesta faptul ca si duminica magazinul era deschis si ii atragea pe cei care veneau la slujba Capacitatea sa magica de a percepe dorintele ascunse ale oamenilor si de a-i satisface oferindu-le exact dulciurile de care au nevoie ii convinge treptat pe unii dintre acestia sa se abandoneze tentatiilor ei. Vianne reuseste sa schimbe mentalitatea oamenilor de acolo.in curand, Vianne isi castiga o reputatie, dar si un dusman: virtuosul nobil local, Contele de Reynaud .

Reynaud este convins ca delicioasa ciocolata a Viannei va crea haos in oras si va submina strictul sau cod moral. Astfel, se naste o confruntare intre cei care doresc sa pastreze neschimbat stilul de viata de pana atunci si cei care vor sa savureze nou-descoperitul gust al libertatii.

Vianne are un efect puternic asupra locuitorilor orasului, printre care se numara libertina Armande , in varsta de 70 de ani, si fiica acesteia, Caroline , de care s-a instrainat; Josephine Muscat , sotia brutalului Serge , a carui violenta o indura de mult timp; si un alt strain ciudat, Roux , un cantaret ambulant care calatoreste pe rau, si care trezeste propria dorinta secreta a Viannei.

Un film bun ca o ciocolata draga sufletului,Sa aveti o seara placuta!

Iata link-ul:http://filmeonlinetari.ro/load/comedie/chocolat/5-1-0-2114

Sa aveti o seara placuta!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s