Cafea cu ciocolata vieneza


caf

Buna dimineata!

V-ati trezit?Eu de ceva timp dar abia acum imi savurez cafeaua.M-am gandit sa vin cu o alta reteta de cafea,ca sa incepem bine dimineata de duminica.
Printre dulciurile ,bomboanele de ciocolata si alte lucruri care mi-au placut in vizita mea la Viena a fost cafeaua vieneza.Este mai mult decat tare,este pur si simplu delicioasa!Este precumo prajitura buna si mai are o calitate esentiala:te trezeste rapid la viata!

Ingrediente:

1/2 ciocolata neagra
2 1/2 cesti cafea tare
1 1/2 ceasca frisca
2 lingurite zahar
un praf de chimen
ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata

Mod de preparare

Pentru a prepara aceasta cafea, topiti ciocolata intr-un bol metalic, adaugati cafeaua, putin cate putin, si amestecati pana ce compozitia se omogeneaza. Adaugati jumatate din cantitatea de frisca si amestecati in continuare. Puneti zaharul in cesti , iar apoi turnati cafeaua si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa.

O dimineata excelenta!

Cafeaua este astfel pregatita incat ii face pe cei care o beau spirituali ; nu exista nimeni care la iesirea din cafenea, dupa cateva cesti, sa nu se creada mai destept si mai sigur pe sine decat era cand intrase. (Charles de Secondat Montesquieu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s