Ciocolata calda, nuca de cocos si ceasca portocalie


calda

Te afli aici,acasa,in zona de confort a ciocolatei.Mai precis astazi propun o ciocolata calda .Si musai sa o savurati intr-o ceasca portocalie.Asa spun cercetatorii ,ca perceptia noastra asupra gustului continutului  unui recipient tine de culoare.La  ciocolata spun ca ideala este culoarea portocalie.Hai sa verificam!

Ingrediente:

1 nucă de cocos

1.5 L apă

1 linguriță de cacao
scorțisoară după gust
2-3 linguri de miere

Preparare:
Se sparge nuca de cocos, se toarnă apa din ea in blender, iar fructul propriu zis se curăță și se taie cubulețe. Se pune apoi în blender cu apa încălzită la 50-60 grade C și cu mierea și se blenduiește până ce se obține un lapte alb, cremos. Se strecoară printr-o pânză sau ce mai aveți la îndemână, iar lichidul obținul este laptele de cocos. Acesta se amestecă apoi cu cacao și scorțișoară și obțineți astfel ciocolata caldă de iarnă.

Mai adăugați miere în funcție de cât de dulce doriți să fie.Si mmmm,este nu deliciu ,nui asa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s