About


ice3.jpg

Care este inghetata voastra preferata? Acea inghetata careia nu puteti sa  ii rezistati si va stimuleaza simturile?Cea care stiti ca o sa va incante simturile de fiecare data?Care este ciocolata voastra prefereata?Ciocolata care va alunga stressul,va indulceste sufletul si va face fericiti?

Acest blog se vrea un spatiu destinat inghetatei si ciocolatei.A oricarei creatii ce face referire la inghetata si ciocolata.My Ice chocolate se vrea locul in care se pot scrie retete,se pot face schimb de idei,de impresii.Se vrea un blog creativ deci.

Va invit pe toti sa experimentati impreuna cu mine retete delicioase si sa povestim istorioare sau intamplari reale din viata legate de aceste dulci deserturi care ne fac viata mai frumoasa!

Intra in comunitate! 

Esti  binevenit/a!Astept comentariile,sugestiile,reclamatiile ,retetele si tot ce doresti sa povestesti!Pagina de facebook este My Ice Chocolate unde poti fi unul/una  dintre administratori  daca ai multe de spus legat de aceste subiecte si esti un impatimit/a  ca si mine al ciocolatei si al inghetatei!


Cu drag,

o indragostita eterna de ciocolata si inghetata

Cristina

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s